Το Chania Beach Party, το μεγαλύτερο beach party της Κρήτης και ένα από τα τρία μεγαλύτερα της Ελλάδας, γιορτάζει 11 χρόνια παρουσίας.

Το CBP ετοιμάζεται για να σας χαρίσει την απόλυτη καλοκαιρινή dance εμπειρία, την Παρασκευή 11 & το Σάββατο 12 Αυγούστου στην παραλία του Cabana Mare, στην Αγία Μαρίνα Χανίων.

Την φετινή χρονιά σας ταξιδεύουμε στην “Παραλία της Εδέμ” μέσα από totem, γέφυρες, και ένα ειδικά διαμορφωμένο stage, ενώ όλο το concept, θα σας φέρει πιο κοντά σε ένα φυσικό σκηνικό, σε μια αξέχαστη βραδιά του Αυγούστου.

International guest djs, από Ιταλία, Ολλανδία, Δανία και Κύπρο μεταξύ των οποίων οι Nicola Fasano, DRashid, House Arrest, Micky Hurts, Savage X αλλά και μερικοί από τους καλύτερους djs του νησιού, εγγυώνται τη διασκέδαση σας.

Dancers / MCs / Freestyle Dancers / Stilt / Led Dancers / Fireshows / CO2 effects / Fireworks και πολλά ακόμα happenings πλαισιώνουν το event και υπόσχονται να σας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00 και το party ολοκληρώνεται στις 01.00 και τις δύο μέρες. Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας ή κάντε τη κράτηση σας στο www.chaniabeachpaty.com ή τηλεφωνικά στο +306979115513, για να απολαύσετε εσείς και η παρέα σας την πιο διασκεδαστική εμπειρία.

Το Chania Beach Party γιορτάζει 11 χρόνια παρουσίας και υπόσχεται ένα show που όμοιο του δεν έχει δει το νησί.

Για περισσότερες πληροφορίες www.chaniabeachparty.com

Αγορά εισιτηρίων προπώλησης:

1 μέρα: 10 ευρώ / 2 μέρες: 15 ευρώ

Πηγή : www.chaniabeachparty.com