Το Street Food Festival είναι και πάλι στα Χανιά για 6η χρονιά!

Η ημερομηνία διεξαγωγής του φεστιβάλ είναι το τριήμερο 25-26-27 Μαϊου, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Το τριήμερο θα περιλαμβάνει μεγάλη  ποικιλία προτάσεων φαγητού και γλυκού. Θα παρουσιαστούν προτάσεις από διαφορετικές χώρες, εναλλακτικές επιλογές (vegan), παραδοσιακές γευστικές προτάσεις του τόπου μας, αλλά και πρωτότυπες street food επιλογές.

Παράλληλα οι φίλοι του Street Food, θα απολαύσουν, το φαγητό, το γλυκό, τη μπύρα ή το αναψυκτικό τους, υπό τους ήχους γνωστών djs και μπάντες, διασκεδαστικών food games και εντυπωσιακών χορευτικών καθ’όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Η είσοδος κοστίζει 6 ευρώ και περιλαμβάνει μπύρα ή αναψυκτικό.

Είναι ΔΩΡΕΑΝ για παιδιά έως 11 ετών και ΑΜΕΑ, ενώ στο χώρο φιλοξενείται και ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ.

Η γιορτή φαγητού θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 25/5 (17.00 – 24.00), Κυριακή 26/5 (12.00 – 24.00) και τη Δευτέρα 27/5 (17.00 – 24.00) με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων.

Σας καλούμε όλους να αναζητήσουμε και να παρουσιάσουμε την κοινή γευστική ταυτότητα, να γνωρίσουμε το διαφορετικό και το ξένο, οι ουρανίσκοι μας να εξερευνήσουν νέες γεύσεις και να διασκεδάσουμε τρώγοντας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες μας σε fb: Street Food Festival Crete / instagram: street_food_festival_crete

Πηγή : Street Food Festival Crete