Λίγα λόγια για εμάς

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Χανίων

Κύριος σκοπός μας είναι η σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση των επισκεπτών του Νομού μας σε ότι αφορά τη διαμονή τους και τα αξιοθέατα του Νομού , προκειμένου τα Χανιά αλλά και γενικότερα η Κρήτη να αποτελέσει γι’ αυτούς ένα λατρεμένο τόπο διακοπών.

Το μαγευτικό ενετικό λιμάνι που οδηγεί στα πανέμορφα γραφικά σοκάκια της Παλαιάς πόλης των Χανίων, σε συνδυασμό με τις εξωτικές αμμώδεις παραλίες, το άγριο φυσικό περιβάλλον, τα δυσπρόσιτα φαράγγια, τα ενδημικά φυτά και ζώα και οι ατέλειωτες εκτάσεις από ελαιώνες και πορτοκαλεώνες , δημιουργούν ένα μοναδικό ψηφιδωτό καθιστώντας έτσι τον Νομό Χανίων ως ένα σπάνιο κόσμημα όχι μόνο της Κρήτης αλλά γενικότερα ολόκληρης της Ελλάδας.

Χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο προτιμούν για τις διακοπές τους τα Χανιά απολαμβάνοντας τις εξαιρετικές τουριστικές υποδομές που έχουν αναπτυχθεί σε όλο τον Νομό. Ξενοδοχεία , Boutique και παραδοσιακά , Resorts , είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους λάτρεις των Χανίων και να προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις προκειμένου να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις ομορφιές της Κρητικής Γης.

Στην προσπάθεια μας να συμβάλλουμε με το δικό μας τρόπο στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας δημιουργήσαμε την εν λόγω ιστοσελίδα , μέσω της οποίας, όποιος επιθυμεί να επισκεφτεί τον Νομό Χανίων μπορεί να επιλέξει για τη διαμονή του μέσα από ένα πλήθος ξενοδοχείων προκειμένου να πραγματοποιήσει τις διακοπές που αυτός ονειρεύεται.

Η παρουσίαση των ξενοδοχείων – μελών της Ένωσης που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μας, έγινε με κύριο κριτήριο το σύνθημα μας "Νιώστε σαν το σπίτι σας, μακριά από το σπίτι σας!"

Το μήνυμα του προέδρου μας

Αγαπητοί συνάδελφοι και επισκέπτες,

Μέσω αυτού του site, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων, προσπαθεί να σας κρατάει ενήμερους για όλα τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας, όπως επίσης και να έχουμε μια κοινή πλατφόρμα παρουσίασης των μελών μας και των επιχειρήσεων τους.

Για όλους τους επισκέπτες του νομού μας, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα είναι ένα σημείο αναφοράς, όπου περιγράφονται τα κυριότερα αξιοθέατα που μπορούν να επισκεφθούν, ξενοδοχεία - μέλη της ένωσης όπου μπορούν να απολαύσουν και δραστηριότητες που θα μπορούσαν να κάνουν.

Τα Χανιά, είναι ένας ευλογημένος τόπος με τεράστιο δυναμικό και προοπτική στον Τουρισμό. Διαθέτουν μια απίστευτη πολιτιστική κληρονομιά, μνημειακό πλούτο, μια καταπληκτική ¨ Παλαιά πόλη¨ με το Ενετικό λιμάνι – το ωραιότερο της Μεσογείου - γαστρονομία με έμφαση στη πασίγνωστη πλέον κρητική διατροφή, φυσικές ομορφιές και θαυμάσιες παραλίες, πανέμορφα χωριά και ενδοχώρα, όπως και υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακά καταλύματα όλων των κατηγοριών.

Η Ένωση Ξενοδόχων στόχο έχει να προωθήσει τον τόπο μας , να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες και συνεχώς να βοηθάει προς τη βελτίωση των δημόσιων υποδομών.

Οι συνεχείς αεροπορικές συνδέσεις των κυριότερων Ευρωπαϊκών πόλεων απευθείας με το αεροδρόμιο των Χανίων και τις ακτοπλοϊκές γραμμές καθιστούν τα Χανιά έναν εύκολα προσβάσιμο και προσιτό προορισμό.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι το site αυτό θα είναι ¨δυναμικό¨, δηλαδή οποιαδήποτε αλλαγή ή πληροφορία ή νέο θα μεταδίδεται άμεσα.

Ελπίζω να αποτελέσει ένα επιπλέον εργαλείο δουλειάς και ενημέρωσης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Μανόλης Χ. Γιαννούλης
Πρόεδρος Δ.Σ Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων

ΜΕΛΗ Δ.Σ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ

Δείτε τα μέλη μας και επικοινωνήστε μαζί τους