Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα του 11ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / ChaniaFilmFestival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 18 έως και το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και online μέσα από το  www.chaniafilmfestival.com.

Το πρόγραμμα των ταινιών, καθώς και των παράλληλων δράσεων, αναρτήθηκε στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ του Φεστιβάλ στη διεύθυνση: www.chaniafilmfestival.com  όπου μπορείτε να βρείτε και τον Κατάλογο και το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του Φεστιβάλ και σε ηλεκτρονική μορφή.

Δείτε τον αναλυτικό κατάλογο του 11CFF εδω.
Δείτε το συνοπτικό πρόγραμμα timetable-cff11-full.

Δείτε επίσης τα τρέιλερ του #CCF11 με την υπογραφή της δημιουργικής ομάδας του CFF εδώ:  https://youtu.be/8NU8TR7CqfQ

Συμπληρώνοντας 11 χρόνια παρουσίας, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων καλεί τους φίλους του, για μια ακόμη χρονιά, για να μοιραστεί μαζί τους μοναδικές εμπειρίες.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα με μυθοπλασία και ντοκιμαντέρ, μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες και animation εντάσσονται σ’ αυτό. 

Εκθέσεις, masterclasses, εκδόσεις, πάρτι και πολλές άλλες δράσεις. Ειδικές προβολές, αφιερώματα κι ένας πλούσιος κατάλογος ταινιών και εργαστηρίων για την Εκπαιδευτική Κοινότητα.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν οι φίλοι του Φεστιβάλ στο φιλόξενο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, καθημερινά, από νωρίς το πρωί έως και αργά το βράδυ.
Με τους συντελεστές των ταινιών παρόντες/παρούσες, να μοιραζόμαστε μαζί σκέψεις και εντυπώσεις.

Μέρος του προγράμματος θα είναι διαθέσιμο – τις μέρες του Φεστιβάλ- σ’ όλη την Ελλάδα διαδικτυακά – σε προστατευμένο περιβάλλον – στο www.chaniafilmfestival.com.

Παράλληλα μοναδικά εργαστήρια και masterclasses θα υλοποιηθούν σε φυσικό περιβάλλον για τους φίλους του Κινηματογράφου, του Πολιτισμού και της Εκπαίδευσης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ .

Όλες οι δράσεις του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων είναι με Ελεύθερη Είσοδο και εξασφαλίζεται η πρόσβαση σε ΑμεΑ.

Πηγή : www.chania-culture.gr