Το «Ω»μέγα, «ωμέγα» είναι το 24ο γράμμα του Ελληνικού αλφάβητου. Δημιουργήθηκε για λόγους αντίθετους από το «Ο» μικρό, «όμικρον».

Το «Ω»μέγα πλάστηκε για να αποτυπώσει στο γραπτό λόγο, τη μεγάλη, διαρκή, χαρακτηριστική έκφραση του «Ο…» όταν αυτό εκφράζει ΧΑΡΑ –  ΘΑΥΜΑΣΜΟ.

Ω… Τι όμορφος τόπος !

Στο γνωστό θέρετρο του Πλατανιά, μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης των Χανίων ακολουθώντας την εθνική οδό, βρίσκεται το μαγευτικό ξενοδοχείο “Omega Platanias Hotel Village”.

Με τη θάλασσα να απέχει 3 λεπτά περπατώντας, το “Omega Platanias Hotel Village” βρίσκεται εδώ, για να σας χαρίσει απλόχερα την εμπειρία των πιο αξέχαστων διακοπών σας, περιτριγυρισμένο από ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον 6 και πλέον στρεμμάτων.

Το πολυτελές συγκρότημα Omega Platanias αποτελείται από 44 ευρύχωρα διαμερίσματα που υπόσχονται μια άνετη διαμονή, σχεδιασμένα με φινέτσα και λεπτές πινελιές παράδοσης προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες των επισκεπτών του ξενοδοχείου, προορισμένο για την απόλυτη ευχαρίστηση και ξενοιασιά που αξίζετε στις διακοπές σας.

Γήινα υλικά, ξύλο, σίδερο, πέτρα, καντονάδες, τούβλα του περασμένου αιώνα, ώχρα, ευαισθησία και σεβασμός στο περιβάλλον, θυμίζουν στον επισκέπτη κάθε στιγμή και σε κάθε γωνιά, τη ζωντάνια του χώρου, την αρμονικότητα, τη φυσικότητα, την ιδιαιτερότητα.

Παροχές Ξενοδοχείου

  • WiFi
  • Πισίνα
  • Πρωινό

Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο