Το Dionyssos Village, βρίσκεται στους Αγίους Αποστόλους και θα σας γοητεύσει καθώς είναι ένα από τα ξενοδοχεία-διαμάντια της Κρήτης. Θα έχετε μία από τις καλύτερες παραλίες στην περιοχή των Χανίων κοντά σας και το ίδιο ισχύει φυσικά και για την πόλη των Χανίων, με τα υπέροχα αξιοθέατα, τα όμορφα καταστήματα και τα εξαιρετικά εστιατόρια της.

Στο Dionyssos Village μπορείτε να σχεδιάσετε ολοκληρωμένες διακοπές. Εδώ θα βρείτε μία όμορφη ατμόσφαιρα και πολλές ποιοτικές εγκαταστάσεις, οι οποίες διασφαλίζουν ότι οι διακοπές σας θα είναι σίγουρη επιτυχία. Τα διαμερίσματα είναι περιζήτητα μεταξύ των τακτικών μας πελατών που επιστρέφουν κάθε χρόνο. Επιστρέφουν, τόσο γιατί λατρεύουν τα διαμερίσματα και το όμορφο περιβάλλον, αλλά και επειδή θέλουν να επισκεφθούν ξανά τον ιδιοκτήτη, Διονύση, ο οποίος δημιουργεί μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο ξενοδοχείο!

Το Dionyssos Village βρίσκεται 300 μέτρα από τις πιο ασφαλείς και γραφικές αμμουδιές των Αγίων Αποστόλων, με τους τρεις κολπίσκους του να κοιτούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Υπάρχουν πάνω από τριακόσια στρέμματα πρασίνου, σπηλιές, χώροι για περπάτημα και αθλητικές δραστηριότητες. Τέσσερα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης των Χανίων, εννέα χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σούδας, δεκαοκτώ χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και τέσσερα χιλιόμετρα από τον Πλατανιά.

Η οικογένεια Ψαρομηλίγκου ειδικεύεται στον τουρισμό και κύριο μέλημά της είναι η παροχή υψηλής ποιότητας. Ο ιδιοκτήτης, Κος Διονύσης και η οικογένειά του ξεκίνησαν την επιτυχημένη πορεία της επιχείρησής τους σε 5 στρέμματα γης, στο εξοχικό τους, περιτριγυρισμένο από ελιές και σταφύλια. Σύντομα άρχισαν να χτίζουν το ξενοδοχείο, επεκτείνοντάς το τα επόμενα χρόνια. Τα παιδιά τους, ο Κωνσταντίνος και η Άρτεμις, ακολουθούν τα βήματά των γονιών τους και προετοιμάζονται να γίνουν οι επόμενοι οικοδεσπότες σας.

 

Παροχές Ξενοδοχείου

  • WiFi
  • Πισίνα
  • Πρωινό
Άγιοι Απόστολοι, Χανιά

Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο