Τα διαμερίσματα Calypso βρίσκονται στο ιδανικότερο μέρος των Χανίων και συγκεκριμένα, μεταξύ μιας από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Ευρώπης – μόνο 80 μέτρα από την παραλία – και άλλες χρήσιμες εγκαταστάσεις και καταστήματα όπως, παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια, pool bars και ένα σύγχρονο γήπεδο για τένις (το γήπεδο τέννις είναι υπό ανακατασκευή για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο).

Επιπλέον, το ξενοδοχείο Calypso είναι λίγα χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων και συγκεκριμένα μόνο 4 χιλιόμετρα. Η μεταφορά σας από το χώρο μας είναι εύκολη υπόθεση καθώς υπάρχει στάση λεωφορείου 100 μέτρα από το ξενοδοχείο και υπάρχουν λεωφορεία τακτικά – σχεδόν κάθε 15 λεπτά.

Ταξί είναι πάντα διαθέσιμα και υπάρχει χώρος όπου σταθμεύουν περίπου 50 μέτρα από εμάς. Είναι δική σας επιλογή η μετάβαση σας σε οποιοδήποτε σημείο των Χανίων ή της Κρήτης, αρκεί να το σχεδιάσετε.

Στο ξενοδοχείο Calypso υπάρχει χώρος υποδοχής και αναμονής όπως επίσης και χώρος τηλεόρασης για την διευκόλυνση σας οποιαδήποτε ώρα την ημέρα.

Παροχές Ξενοδοχείου

  • WiFi
  • Ιδιωτικό Parking
Άγιοι Απόστολοι, Χανιά

Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο