Το Althea Village hotel είναι ένα καλοκαιρινό θέρετρο τεσσάρων αστέρων, ιδανικό για οικογενειακές διακοπές με παιδιά. Βρίσκεται στο παραδοσιακό χωριό Δαράτσος, μόλις 4 χλμ. από το κέντρο των Χανίων.

Αποτελείται από 155 νέα και πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια, διαμερίσματα, οικογενειακά δωμάτια, σουίτες και junior σουίτες. Στο Althea Village Hotel η ομορφιά της φύσης συναντά τις παραδόσεις και την κρητική φιλοξενία, ενώ βρίσκεται μόλις 600 μέτρα από την οργανωμένη, αμμώδη παραλία των Αγίων Αποστόλων.

Σχεδιασμένο με τρόπο που αγκαλιάζει και αναδεικνύει την αίγλη και τις ομορφιές ενός παραδοσιακού ελληνικού χωριού, το Althea Village προσφέρει μοναδικές παροχές για όλη την οικογένεια, οι οποίες περιλαμβάνουν σύγχρονες εγκαταστάσεις, εστιατόρια, μπαρ, πισίνες, παιδική χαρά, playroom, animation, θεραπείες μασάζ, κατάστημα δώρων και τοπικών προϊόντων, γήπεδο τένις, γυμναστήριο, ξεχωριστές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και μοναδικές θεματικές βραδιές.

Χάρη στην προσοχή στη λεπτομέρεια και τον εξαίρετο επαγγελματισμό του προσωπικού και της διοίκησης, το Althea Village Hotel αποτελεί τον ορισμό της άνεσης, της ποιότητας υπηρεσιών και της καθαριότητας, ενώ αναμφισβήτητα ανεβάζει τα στάνταρ της συνολικής εμπειρίας φιλοξενίας μέσω των ανέσεων, των εγκαταστάσεων και της εξαιρετικής συνεργασίας με όλους τους επισκέπτες!

Απολαύστε, εξερευνήστε και δημιουργήστε τις δικές σας μοναδικές αναμνήσεις σε αυτό το εκπληκτικό καλοκαιρινό θέρετρο, που αντικατοπτρίζει την μοναδική Κρητική κουλτούρα.

Γίνετε εσείς ο αφηγητής της δικής σας
καλοκαιρινής ιστορίας και αφήστε το Althea Village Hotel
να φροντίσει για όλα τα υπόλοιπα!

Παροχές Ξενοδοχείου

  • WiFi
  • Ιδιωτικό Parking
  • Πισίνα
  • Πρωινό
Κάτω Δαράτσο , Χανιά

Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο