Το ξενοδοχείο Αγάπη είναι από τα πιο παλιά ξενοδοχεία στον Πλατανιά. Το κτήριο διατηρεί τον οικείο χαρακτήρα ενός παλιού και μικρού ξενοδοχείου ενώ με τη συνεχή φροντίδα της ιδιοκτήτριας η οποία είναι αρχιτέκτονας αναβαθμίζεται κάθε χρόνο σύμφωνα με τις καινούργιες προδιαγραφές. Η τελευταία ριζική ανακαίνιση μάλιστα ξεκίνησε το 2003.

Το ξενοδοχείο Αγάπη βρίσκεται στο κέντρο του Πλατανιά στη βάση του λόφου του παλιού χωριού και στην αρχή του δρόμου που οδηγεί σε αυτό, τριακόσια μέτρα από την παραλία και έντεκα χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων. Η θέση του το καθιστά μοναδικό για όσου θέλουν να είναι κοντά σε βραχώδη ή αμμώδη παραλία, να περπατούν στο κέντρο του χωριού δοκιμάζοντας τα διάφορα εστιατόρια, καφέ, και μπαρ και να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι και από όλα όσα προσφέρει ο Πλατανιάς.

Δώδεκα συνολικά επιπλωμένα διαμερίσματα του ξενοδοχείου είναι περιτριγυρισμένα από παρτέρια με δέντρα και λουλούδια και διαθέτουν ένα μικρό ήσυχο κήπο στην πίσω πλευρά τους με πισίνα ενηλίκων και παιδική και ένα roof garden για ηλιοθεραπεία με θέα στο κέντρο του Πλατανιά και τη θάλασσα. Το ξενοδοχείο διαθέτει τέσσερα στούντιος με υπνοδωμάτιο και κουζίνα σε ένα χώρο και θέα στον κήπο, έξι deluxe διαμερίσματα με χωριστό καθιστικό και υπνοδωμάτιο και θέα στον κήπο η το χωριό και δύο σουίτες με δύο υπνοδωμάτια με θέα στο χωρίο. Το ξενοδοχείο έχει ένα χώρο υποδοχής και βρίσκεται κοντά σε δημοτικό χώρο στάθμευσης. Τα επιπλωμένα διαμερίσματα έχουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο και χρηματοκιβώτιο.

Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Πλατανιάς εκτός από την ονομαστή του παραλία και τις διάφορες δυνατότητες που προσφέρει για μπάνιο και θαλάσσια αθλήματα, τα γραφικά εστιατόρια με την τοπική κουζίνα και τη νυχτερινή ζωή είναι προικισμένος με θαυμάσια ενδοχώρα που ορίζεται από τον ποταμό Κερίτη ή Ιαρδάνο και προσφέρεται για περιπάτους και ποδηλασία όλο το χρόνο.

Παροχές Ξενοδοχείου

  • WiFi
  • Πισίνα

Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο