Εάν επιθυμείτε οι διακοπές σας και η διαμονή σας στα Χανιά να σημαδεύονται από τη γοητεία μιας γης με πλούσια ιστορία, παράδοση και ομορφιά που συνδυάζει το παλιό με το μοντέρνο και την εξοχή με τη ζωή της πόλης, τότε το Elia Bettolo είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο των Χανίων στο πίσω μέρος του καθεδρικού ναού της πόλης, σε μια από τις πιο ζωντανές περιοχές της πόλης. Η τοποθεσία του προσφέρεται για μια βόλτα σε όλα τα αξιοθέατα της παλιάς πόλης, όπως το ενετικό λιμάνι, η Δημοτική Αγορά, το Αρχαιολογικό Μουσείο, η Δημοτική Πινακοθήκη, η εβραϊκή συναγωγή κ.λπ. και για μια περιήγηση στα σοκάκια που σας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο και ιστορία.

Ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο βρίσκεται η οδός Skrydlof, ο δερμάτινος δρόμος των Χανίων ή αλλιώς «Στιβανάδικα», όπως είναι πιο γνωστό, όπου οι περισσότεροι τσαγκάρηδες της πόλης φτιάχνουν και πουλάνε τις κρητικές μπότες. Αυτός ο στενός δρόμος δίνει μια ξεχωριστή απόχρωση στην περιοχή και μια αίσθηση βρίσκεται στο κέντρο ενός παζάρι.

Το Elia Bettolo συνδυάζει μια μοντέρνα διακόσμηση με τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά της παλιάς πόλης. Αποτελείται από 20 δωμάτια, το καθένα εξοπλισμένο με κλιματισμό, ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και καφετιέρα εσπρέσο.

Στον μπουφέ πρωινού μας, προσφέρουμε παραδοσιακές κρητικές λιχουδιές καθώς και λιχουδιές από όλη την Ελλάδα μαζί με ζεστά και κρύα ροφήματα.

Καθώς δεν επιτρέπεται η είσοδος σε οχήματα στην παλιά πόλη, εάν χρειαστεί να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να το κάνετε σε έναν από τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης που βρίσκονται 100-150 μέτρα από το ξενοδοχείο ή στους γύρω δρόμους όπου επιτρέπεται η στάθμευση.

Παροχές Ξενοδοχείου

  • WiFi
  • Πρωινό

Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο