Το ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel σας επιτρέπει να “καλομάθετε” τον εαυτό σας και να απολαύσετε όμορφες καλοκαιρινές μέρες, ακριβώς στο κέντρο του γνωστού θερέτρου του Πλατανιά, λίγα χιλιόμετρα έξω από τα Χανιά. Παρόλο που βρίσκεται στο κέντρο του Πλατανιά, το ξενοδοχείο Villa Platanias είναι συνώνυμο της ηρεμίας, καθώς βρίσκεται μέσα σε έναν ολάνθιστο όμορφο κήπο ακριβώς δίπλα στην πανέμορφη παραλία του Πλατανιά.

Η ιδανική τοποθεσία του ξενοδοχείου σας επιτρέπει να ξεκουραστείτε στο όμορφο περιβάλλον και τη μεγάλη πισίνα του ξενοδοχείου, να κολυμπήσετε και να χαλαρώσετε στη διάσημη αμμώδη παραλία του Πλατανιά, και να δοκιμάσετε τον ξέγνοιαστο Κρητικό τρόπο ζωής σε μια από τις πολλές ταβέρνες, καφέ και μπαρ στον Πλατανιά, όλα από τα οποία βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο Villa Platanias είναι ένα αρκετά καινούργιο ξενοδοχείο με πολλούς τακτικούς επισκέπτες, που επισκέπτονται τον Πλατανιά και το Villa Platanias ξανά και ξανά. Η ιδιαίτερη δημοτικότητα του ξενοδοχείου, σε συνδυασμό με τον σχετικά μικρό αριθμό διαμερισμάτων, κάνει την έγκαιρη κράτηση απαραίτητη, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος μη διαθεσιμότητας κατά τη διάρκεια των ημερών που θέλετε να κάνετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Στο ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel, ο επαγγελματισμός συναντά την προσωπική εξυπηρέτηση, η ξεκούραση τις δραστήριες διακοπές, και η ανάγκη σας για πραγματικές διακοπές τον ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό στη Δυτική Κρήτη.

Παροχές Ξενοδοχείου

  • WiFi
  • Παραθαλάσσιο
  • Πισίνα
  • Πρωινό

Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο