Το Santa Marina Beach Hotel, κομμάτι του συγκροτήματος Giannoulis Hotels and Resorts, βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία κατά μήκος της αμμώδους παραλίας του χωριού της Αγίας Μαρίνας, μόλις 8 χλμ. από το κέντρο των Χανίων. Παρέχει μια άνετη και ευχάριστη διαμονή ενώ αποτελεί την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τη δυτική Κρήτη.

Χωρίζεται σε τρεις δομές. Το παραλιακό συγκρότημα βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, ενώ το συγκρότημα της πισίνας και το Pearl Wing χωρίζονται από το πρώτο, μέσω του παλιού εθνικού δρόμου, αλλά συνδέονται εύκολα με μια υπόγεια σήραγγα που εξασφαλίζει ασφαλή διέλευση.

Όλα τα δωμάτια στο Santa Marina Beach Hotel είναι άριστα εξοπλισμένα με μοντέρνες πινελιές, δροσερά χρώματα και άνετη επίπλωση, ενώ το καθένα έχει θέα στον κήπο, στην πισίνα ή στη θάλασσα.

Εάν αυτό που λαχταράτε είναι να βρίσκεστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην παραλία, επιλέξτε το παραλιακό συγκρότημα Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν, το κεντρικό εστιατόριο με μπουφέ και υπαίθριο χώρο, μόλις λίγα βήματα μακριά από τη θάλασσα, το αποκλειστικό a la carte εστιατόριο Azzuro, ένα υπαίθριο μπαρ και μια παιδική χαρά.

Στο συγκρότημα της πισίνας, μπορείτε να κολυμπήσετε και να κάνετε την ηλιοθεραπεία σας, απολαμβάνοντας το καταπράσινο τοπίο που την περιβάλλει. Οι μικροί επισκέπτες μας έχουν στη διάθεση τους χωριστή παιδική πισίνα, ενώ στη διάθεση σας είναι και το pool bar. Για εσάς που θέλετε να διατηρήσετε τη φυσική σας κατάσταση και στις διακοπές, το γυμναστήριο μας στεγάζεται στο συγκρότημα της πισίνας.

Παροχές Ξενοδοχείου

  • WiFi
  • Ιδιωτικό Parking
  • Παραθαλάσσιο
  • Πισίνα
  • Πρόσβαση για ΑΜΕΑ
  • Πρωινό

Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο