Βρισκόμαστε σε μια από τις πιο δημοφιλή τουριστικές περιοχές των Χανίων που ονομάζεται Αγία Μαρίνα. Μόλις 8 χλμ δυτικά από την πόλη των Χανίων, 20 χλμ από το λιμάνι της Σούδας και 24 χλμ από το αεροδρόμιο.

Η γνωστή αμμώδης παραλία της Αγίας Μαρίνας απέχει 80 μέτρα από την είσοδο του ξενοδοχείου.

Το Relax studio & apartments αποτελείται από δύο ξεχωριστές κτιριακές εγκαταστάσεις: Relax Κεντρικό Χτίριο, και Relax Star! Όλα τα κτίρια βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 7 στρεμμάτων, το ένα δίπλα στο άλλο. Η παροχή ποιότητας, άνεσης και φιλοξενίας δεν διαφοροποιείται με τις ονομασίες των κτιρίων.

Περαιτέρω υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο μας είναι η λειτουργία της ρεσεψιόν καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας στο όποιο βρίσκεται καθιστικό με τηλεόραση. Επίσης στην διάθεση σας υπάρχει το snack bar του ξενοδοχείου.

Οι δύο σε αριθμό πισίνες που σας παρέχονται μαζί με δύο ρηχές πισίνες ειδικά για παιδιά θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε κάτω από τον καταγάλανο κρητικό μας ουρανό.

Οι καρέκλες, οι ομπρέλες καθώς επίσης και οι ξαπλώστρες της πισίνας προσφέρονται χωρίς χρέωση.

Η στάση του αστικού λεωφορείου για την πόλη των Χανίων βρίσκεται 150 μέτρα από το ξενοδοχείο μας το όποιο περνάει κάθε 20 λεπτά.

Ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας, να γευτείτε την κρητική μας φιλοξενία και να σας αφήσουμε μια όμορφη ανάμνηση των διακοπών σας.

Παροχές Ξενοδοχείου

  • WiFi
  • Ιδιωτικό Parking
  • Πισίνα
  • Πρωινό
Αγία Μαρίνα, Χανιά

Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο