Το Porto Veneziano αποτελείται από 51 δωμάτια και 6 σουίτες, με θέα το Ενετικό Λιμάνι, το Κρητικό Πέλαγος, την Παλιά Πόλη, τα Λευκά Όρη αλλά και το ολάνθιστο αίθριό μας, όπου το καλοκαίρι εξαιρετικοί καλλιτέχνες προσφέρουν στους πελάτες μας υπέροχες μουσικές εμπειρίες.

Οι επισκέπτες μας είναι πολύ σημαντικοί και βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής μας για να απολαύσουν γνήσια κρητική φιλοξενία με επαγγελματισμό και ζεστό χαμόγελο.

Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου μας, από τα δωμάτια και τις σουίτες μέχρι το σαλόνι της υποδοχής , το café bar και την αίθουσα πρωινού κυριαρχούν λιτές κομψές γραμμές. Το ξύλο, το βαθύ μπλε της θάλασσας και το βαθύ κόκκινο της Μινωικής Κρήτης συνθέτουν την καλαίσθητη διακόσμηση του Porto Veneziano.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου διαθέτει εμπειρία υψηλών προδιαγραφών και φροντίζει να υπερβαίνει διαρκώς τις προσδοκίες των επισκεπτών μας. Ξεκινώντας με ένα θερμό καλωσόρισμα και συνεχίζοντας με αρμονία και ομαδικότητα, προσφέρει πάντα άριστης ποιότητας εξυπηρέτηση και φιλοξενία.

 

Παροχές Ξενοδοχείου

  • WiFi
  • Πρόσβαση για ΑΜΕΑ
  • Πρωινό
Ακτή Ενώσεως , Χανιά

Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο