Στο νησί που γαλούχησε τον Ξένιο Δία, μια ανάσα από το ιστορικό Μάλεμε Χανίων, σχεδόν έναν αιώνα τώρα ορθώνεται το παραδοσιακό κτίριο που μετονομάστηκε λίγα χρόνια πριν ως “Μετόχι Γεωργιλά”. 

Αξιοποιήσαμε την κληρονομιά του προπάππου μας, Στυλιανού Γεωργιλά, προσωπικού ιατρού και φίλου του Ελευθέριου Βενιζέλου. 

Ανεκτίμητη η ιστορική αξία του πρωτότυπου παραδοσιακού κτιρίου όπου στεγαζόταν οι πρόγονοί μας και αποτελούσε έναν από τους πλέον διακεκριμένους χώρους της περιοχής, με τοπική Κρητική αρχιτεκτονική αισθητική. Η παρέμβασή μας διατήρησε την παραδοσιακή εικόνα, δίνοντας φρέσκια πνοή στην παλέτα των χρωμάτων και προσθέτοντας στοιχεία συμβατά με τη λειτουργικότητα και την άνεση της σύγχρονης εποχήςθέλοντας να διασφαλίσουμε μία ευχάριστη διαμονή στους επισκέπτες μας.

Βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου οι ταξιδευτές μας μπορούν να συνδυάσουν τον πλούτο και τη γαλήνη της Κρητικής φύσης και  με σύμμαχο τις  ολοκληρωμένες μας εγκαταστάσεις να μετατρέψουν τη διαμονή τους σε μία φανταστική εμπειρία. 

Γνωρίζοντάς μας, θα διαπιστώσετε πως κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για τις επιθυμίες σας, θέλοντας να αισθανθείτε ξέγνοιαστοι και ικανοποιημένοι.

Αδράξτε την ευκαιρία να επισκεφθείτε με ορμητήριο το Μετόχι Γεωργιλά μοναδικές & μαγευτικές παραλίες, ιστορικά μνημεία, φυσικές ομορφιές, κάστρα, μουσεία, να κάνετε τα ψώνια σας και να διασκεδάσετε στις αμέτρητες επιλογές της περιοχής μας αλλά και ευρύτερα του Νομού Χανίων της Κρήτης.

Σας υποσχόμαστε ότι με αγάπη και φιλική διάθεση θα φροντίσουμε η εμπειρία σας στο χώρο μας να μείνει ανεξίτηλα αποτυπωμένη στις αναμνήσεις σας και ο χώρος μας να γίνει ο ονειρεμένος προορισμός των διακοπών σας!

Παροχές Ξενοδοχείου

  • WiFi
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Ιδιωτικό Parking
  • Πισίνα
  • Πρόσβαση για ΑΜΕΑ
  • Πρωινό
Πύργος Ψηλονέρου , Πλατανιάς

Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο