Καλωσορίσατε στα Χανιά !

Εκεί που οι αισθήσεις συνδυάζονται δημιουργώντας μοναδικά κοκτέιλ γεμάτα με γεύσεις και αρώματα της κρητικής παράδοσης. Συνδυάζονται θάλασσα, βουνό, φύση και λεβεντιά. Οι διακοπές σας μόνο ως αξέχαστες και μοναδικές μπορούν να χαρακτηριστούν. Το μόνο που απομένει είναι να επιλέξετε το κατάλυμα το οποίο θα αποτελέσει το σπίτι σας κατά την διάρκεια των διακοπών σας.

Στα Χανιά βρίσκεται και η Τουριστική Επιχείρηση Κουρμούλης (τηλέφωνο: 2821 090 168, e-mail: [email protected]) που διαχειρίζεται τα 11 Μονόχωρα ή Δίχωρα “Kurmulis STUDIOS”,    2 ή 3 ατόμων που απέχουν μόλις 7 Km από το κέντρο των Χανίων, στον Κάτω Σταλό Νέας Κυδωνίας (τέρμα 3ης παρόδου Νικ. Μαλινδρέτου με αριθμό τηλεφώνου στην Reception: 2821 06 88 04 – όπου υπάρχει και μικρή βιβλιοθήκη –  και είναι εξοπλισμένα με air condition, TV, κουζίνα, ψυγείο, Roof Garden και την κοινόχρηστη ανοιχτή πισίνα μας διαθέσιμη για εσάς όλη την ημέρα.

Όλα τα δωμάτια μας διατίθενται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Σε ευρύτερη απόσταση βρίσκονται όλα εκείνα τα οποία μπορεί να αναζητάτε για τις διακοπές σας στα Χανιά. Αμμώδης παραλία και βραβευμένες ακτές, αρχαιολογικοί και ιστορικοί χώροι, παραδοσιακά φεστιβάλ ανά εποχή, φαράγγια, βουνά, μικρά χωριά που κρύβουν όλη την αγνότητα της παραδοσιακής Κρήτης, ιδιαίτερα μέρη για καταδύσεις και φυσικά νυχτερινή ζωή.

Καλωσορίσατε στα Kurmulis STUDIOS !

 

Παροχές Ξενοδοχείου

  • WiFi
  • Ιδιωτικό Parking
  • Πισίνα

Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο