Το EλIA Zampeliou Boutique Hotel είναι ένα από τα κτίρια του Ενετικού Λιμανιού, το οποίο διατηρεί τα ιστορικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του ενώ ταυτόχρονα έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο ξενοδοχείο.

Το EλIA Zampeliou Boutique Hotel βρίσκεται στο κέντρο του Ενετικού Λιμανιού και αποτελείται από 8 δωμάτια. Η τοποθεσία του προσφέρει πανοραμική θέα στο λιμάνι και το φάρο για τα μπροστινά δωμάτια, ενώ τα υπόλοιπα έχουν θέα στην παλιά πόλη καθώς και στη σειρά Λευκών Ορέων. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματιστικά, θυρίδα ασφαλείας, καφετιέρα εσπρέσο, στεγνωτήρα μαλλιών, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο και σύνδεση Wi-Fi στο internet. Το EλIA Zampeliou Boutique Hotel είναι μια ιδέα μόνο για ενήλικες, που σημαίνει ότι θα μπορείτε να βρείτε μια όαση ιδιωτικότητας.

Στον μπουφέ πρωινού μας, προσφέρουμε παραδοσιακές κρητικές λιχουδιές καθώς και λιχουδιές από όλη την Ελλάδα μαζί με ζεστά και κρύα ροφήματα.

Το Ενετικό Λιμάνι κατασκευάστηκε μεταξύ 1320-1356 και ήταν πάντα πόλος έλξης για κάθε επισκέπτη καθώς και για τους κατοίκους της περιοχής. Το “EλIA Zampeliou Boutique Hotel” προσφέρεται για μια βόλτα σε όλα τα αξιοθέατα της παλιάς πόλης, όπως το Φρούριο Φιρκά, το Ναυτικό Μουσείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο, η Δημοτική Πινακοθήκη, η εβραϊκή συναγωγή κλπ. Και για μια περιήγηση στην πολυσύχναστη σοκάκια του λιμανιού. Περπατώντας στα στενά, πλακόστρωτα σοκάκια της παλιάς πόλης ή κατά μήκος της αποβάθρας, μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας ή να απολαύσετε ένα γεύμα και ένα ποτό σε ένα από τα πολλά εστιατόρια.

Οχήματα δεν επιτρέπονται στην παλιά πόλη ή στο λιμάνι. Ο πλησιέστερος χώρος στάθμευσης βρίσκεται στην πλατεία Τάλου, περίπου 300 μέτρα δυτικά του ξενοδοχείου.

Παροχές Ξενοδοχείου

  • WiFi
  • Πρωινό
Ζαμπελίου 32, Χανιά

Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο