Το Elafonisi Resort είναι ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο 3***, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πασίγνωστη παραλία Ελαφονήσι της Κρήτης. Η θέση του είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται πάνω σε ένα ύψωμα με θέα στη θάλασσα, και μέσα σε ένα θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον, το οποίο δημιουργούν ένας μεγάλος ελαιώνας και οι όμορφοι κήποι. Πολλοί επισκέπτες κάθε χρόνο περιγράφουν το Elafonisi Resort απλά ως έναν “επίγειο παράδεισο”.

Όλα ξεκίνησαν τη δεκαετία του 1980, όταν το κτήμα αρχικά λειτουργούσε ως θερινή εξοχική κατοικία για την οικογένεια Καλομοιράκη, μια οικογένεια με καταγωγή από την περιοχή. Όμως, χρόνο με το χρόνο, ολοένα και περισσότεροι επισκέπτες στο Ελαφονήσι ζητούσαν να μείνουν στην θερινή κατοικία, προκειμένου να επεκτείνουν τη διαμονή τους, γοητευμένοι από τη μαγευτική παραλία Ελαφονήσι.

Αυτό έγινε ακόμη εντονότερο λόγω του μακρινού και δύσκολου δρόμου προς την πόλη των Χανίων, και από την έλλειψη επαρκών δρομολογίων λεωφορείων προς την περιοχή. Το ένα οδήγησε στο άλλο, και πολλά από τα δωμάτια της θερινής εξοχικής κατοικίας άρχισαν να φιλοξενούν έναν ολοένα και αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών. Από τότε, και για περίπου τα τελευταία 35 χρόνια, η οικογένεια Καλομοιράκη έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με την πολύ φιλική, παραδοσιακή φιλοξενία στην περιοχή της διάσημης παραλίας του Ελαφονησίου.

Παροχές Ξενοδοχείου

  • WiFi
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Ιδιωτικό Parking
  • Πρόσβαση για ΑΜΕΑ
  • Πρωινό

Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο