Το Domus Renier Boutique Hotel είναι το όνειρο που κάθε επισκέπτης της πόλης θα ήθελε να ζήσει. Είναι ένα κομμάτι της ιστορίας της ενετικής περιόδου των Χανίων, στενά δεμένο με κάποιους από τους πρωταγωνιστές της: τους Renier, έναν από τους μεγαλύτερους οίκους ευγενών της Βενετίας, που έζησαν σ’ αυτό εδώ το κτίριο.

Το κεντρικό κτίριο του Μεγάρου Renier, που κάποτε δέσποζε στο Ενετικό Λιμάνι, είναι σήμερα το Domus Renier Boutique Hotel. Ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα που, έπειτα από πολλές δεκαετίες σιωπής, στέκεται και πάλι υπέρλαμπρο στο πιο κεντρικό σημείο της παλιάς πόλης των Χανίων, συνεχίζοντας τον αιώνιο διάλογό του με την ιστορία.

Στο Domus Renier πνέει ο αέρας και η πολυτέλεια μιας άλλης εποχής. Η αίθουσα πρωινού με τους γλυπτούς τοίχους και τα βιτρώ παράθυρα αφήνει όσες ακτίνες ήλιου χρειάζονται για να καλημερίσουν τους επισκέπτες. Η εσωτερική αυλή είναι το ιδανικό απογευματινό καθιστικό για ανάγνωση ή για ένα δροσερό κοκτέιλ.

Διαθέτει 9 δωμάτια και σουίτες, όλα διαφορετικά μεταξύ τους, τα περισσότερα με θέα τον αιγυπτιακό φάρο. Όλα «ντυμένα» με ειδικά σχεδιασμένα έπιπλα και διακοσμημένα με αντικείμενα μοναδικής αξίας. Κάποια έχουν ζωγραφιστά ταβάνια που συνάπτονται με την κρητική αναγεννησιακή περίοδο του κτιρίου. Όλα εξοπλισμένα με γνώμονα την άνεση, την πολυτέλεια και τη σύγχρονη τεχνολογία.

Στο Domus Renier ο χρόνος αποκτά άλλη διάσταση. Μην παραξενευτείτε αν, ατενίζοντας το φάρο μέσα από τα μεγάλα παράθυρα, πιάσετε τον εαυτό σας να περιμένει το πλοίο από τη Γαληνοτάτη να φανεί στον ορίζοντα.

Παροχές Ξενοδοχείου

  • WiFi
  • Πρωινό
Ακτή Κουντουριώτη 41 και Μόσχων, Χανιά

Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο