Το φιλόξενο Ξενοδοχείο Δαναός βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα, στην περιοχή της Νέας Χώρας μόλις 1 χλμ. από το παλιό ενετικό λιμάνι των Χανίων. Εδώ θα βρίσκεστε δίπλα στην παραλία – αλλά την ίδια στιγμή θα είστε κοντά στο κέντρο της πόλης, το αεροδρόμιο απέχει μόλις 16 χιλιόμετρα.

Από την αμμώδη παραλία έχετε μια υπέροχη θέα των βράχων και υφάλων, που είναι ιδανικά για καταδύσεις, τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

Οι κάτοικοι της πόλης χρησιμοποιούν την παραλία της Νέας Χώρας από όταν ο ήλιος ανατέλλει μέχρι και τη δύση του. Την αυγή βλέπετε τους λουόμενους, συχνά ηλικιωμένες κυρίες. Κατά τη διάρκεια της ημέρας νέοι αλλά και οικογένειες μαζεύονται και διασκεδάζουν στην καθαρή παραλία και στα δροσερά νερά.

Ο πύργος του ναυαγοσώστη βρίσκεται στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο. Εδώ μπορείτε να ε νοικιάσετε ομπρέλες και ξαπλώστρες, να παραγγείλετε ποτά και σνακς.

Στο μικρό λιμάνι της Νέας Χώρας, “Λιμανάκι”, υπάρχουν δραστηριότητες όλη την ημέρα. Επιπλέον, νωρίς το πρωί, μπορείτε να δείτε τα παράξενα ψάρια, χταπόδια κλπ. τα οποία έχουν φέρει οι ψαράδες.

Η Νέα Χώρα είναι ένα ζωντανό κομμάτι της πόλης, καθώς κάθε Πέμπτη, όλο το χρόνο, μπορείτε να βρείτε την τοπική υπαίθρια αγορά, λαϊκή, που ξεχειλίζει με εποχιακά φρούτα και λαχανικά, καθώς και τα είδη ένδυσης και ειδών οικιακής χρήσης.

Κατά μήκος της παραλίας θα βρείτε πολλά καλά εστιατόρια, όπου οι ντόπιοι συναντιούνται με τους φίλους και την οικογένεια τους για μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα.

Όταν θέλετε να επισκεφθείτε το κέντρο των Χανίων, μπορείτε να περπατήσετε κατά μήκος της πλευράς της θάλασσας, στο ενετικό λιμάνι, για περίπου 15 λεπτά, ή μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο της πόλης που σταματά λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο. Το λεωφορείο θα σας μεταφέρει στον κεντρικό σταθμό των λεωφορείων (ΚΤΕΛ). Επίσης κάνει στάση μπροστά από την ιστορική, κεντρική Αγορά των Χανίων.

Παροχές Ξενοδοχείου

  • WiFi
  • Ιδιωτικό Parking
  • Παραθαλάσσιο
  • Πρωινό
Ακτή Παπανικολή 23 Νέα Χώρα , Χανιά

Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο