Το Avra City είναι ένα κομψό boutique hotel δίπλα στον Δημοτικό Κήπο, έναν όμορφο χώρο πράσινου και ηρεμίας, σε κοντινή απόσταση από τα ιστορικά μνημεία της πόλης και τις κεντρικές συνοικίες της, και προσφέρει στους επισκέπτες του εξαιρετικές υπηρεσίες διαμονής και φιλοξενίας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα όμορφο ιστορικό κτίριο στο κέντρο της σύγχρονης πόλης των Χανίων, που χρονολογείται από τις αρχές του 20ού αιώνα, με τη μοναδική αρχιτεκτονική του, που συμπεριλαμβάνει αυθεντικά στοιχεία Art Deco, να διατηρείται μέχρι και σήμερα στο κεντρικό κτίριο του ξενοδοχείου που φιλοξενεί την αίθουσα υποδοχής, το εστιατόριο, την αίθουσα συνεδριάσεων, το μπαρ και την όμορφη εσωτερική αυλή.

Τα κομψά διακοσμημένα δωμάτια του ξενοδοχείου βρίσκονται σε ένα νεόκτιστο σύγχρονο κτίριο, δίπλα στο παλαιότερο, αναδεικνύοντας και διατηρώντας την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του ιστορικού κτιρίου. Μάλιστα μετά από πρόσφατη ανανέωση του ξενοδοχείου με έπιπλα και ιδιαίτερες δημιουργίες από εξειδικευμένους σχεδιαστές, τα 15 Standard τύπου δωμάτια, τα 2 Superior δωμάτια και οι 5 Junior σουίτες, με έναν εξαιρετικό συνδυασμό ξύλινων και μαρμάρινων στοιχείων, προσφέρουν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, με μαγευτική θέα στον Δημοτικό Κήπο.

Είτε επισκέπτεστε τα Χανιά για επαγγελματικούς λόγους, είτε για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης με τους δικούς σας ανθρώπους, το Avra City Hotel με την προνομιακή του θέση, την εκλεπτυσμένη του ατμόσφαιρα και την άψογη εξυπηρέτηση, θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας με κάθε τρόπο.

Παροχές Ξενοδοχείου

  • WiFi
  • Ιδιωτικό Parking
  • Πρωινό

Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο