Τα Χανιά είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις στην Ελλάδα, που περιβάλλεται από πανέμορφες παραλίες, ιστορικούς θησαυρούς και θαύματα της φύσης. Το ξενοδοχείο Civitel Akali, μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία και πάνω στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην ευρύτερη περιοχή, αποτελεί μια εξαιρετική βάση για να ξεκινήσετε την εξερεύνησή σας στην πόλη και σε ολόκληρη τη δυτική Κρήτη.

Πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο που συνδυάζει ένα γοητευτικό μείγμα κλασικής πολυτέλειας και σύγχρονης φιλοξενίας, με ένα ιδιαίτερο στυλ και χαρακτήρα. Η διακόσμηση είναι πλούσια, αλλά κομψή και εμπνευσμένη από την κουλτούρα της πόλης όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο.

Αυτό που κάνει το ξενοδοχείο Civitel Akali ξεχωριστό είναι ο συνδυασμός υπηρεσιών υψηλών διεθνών προδιαγραφών και τοπικής φιλοξενίας. Σας καλωσορίζουμε σε ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στην πόλη των Χανίων που συνδυάζει άψογα τη ζεστή διακόσμηση, τη διάσημη κρητική φιλοξενία και την αληθινή προσοχή σε κάθε επισκέπτη με ένα θαυμάσιο σύνολο υπηρεσιών πρώτης κατηγορίας.

Το ξενοδοχείο Civitel Akali αποτελεί προορισμό από μόνο του. Απολαύστε το!

Παροχές Ξενοδοχείου

  • WiFi
  • Πισίνα
  • Πρόσβαση για ΑΜΕΑ
  • Πρωινό

Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο