Το Aelios Hotel είναι ένα καινούριο design hotel Α’ κατηγορίας, το οποίο στεγάζεται σε ένα κτίριο του 18ου αιώνα που έχει αριστοτεχνικά αναπαλαιωθεί. Βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης των Χανίων, στη δυτική συνοικία “Τοπανάς”, όπου μπορείτε να δείτε τα κυριότερα αξιοθέατα, αλλά και να βρείτε ταβέρνες, καφέ, μπαρ και καταστήματα.

Καθώς περνάτε από την εξωτερική πόρτα, η οποία βρίσκεται ανάμεσα σε ψηλούς τείχους που αφήνουν το θόρυβο του δρόμου εκτός του ξενοδοχείου, βλέπετε τη μεγάλη, εντυπωσιακή και δενδροφυτεμένη αυλή, που σας καλωσορίζει σε μία από τις πιο εκλεκτικές εμπειρίες διαμονής της ζωής σας. Η αυλή των 180 τμ του ξενοδοχείου, ίσως η μεγαλύτερη αυλή στην Παλιά Πόλη των Χανίων, είναι το μέρος όπου θα απολαμβάνετε χαλαρές στιγμές κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Η αναπαλαίωση του κτιρίου του ξενοδοχείου έγινε πολύ προσεκτικά, χρησιμοποιώντας παραδοσιακά υλικά της καλύτερης ποιότητας. Το αποτέλεσμα ακολουθεί πιστά την αρχική αρχιτεκτονική, καθώς διατηρούνται οι αυθεντικές καμάρες και οι αρχικοί χώροι του ξενοδοχείου. Στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου θα βρείτε επίσης μερικά από τα αυθεντικά παλιά έπιπλα του κτιρίου, τα οποία έχουν αναπαλαιωθεί με εξαιρετικό τρόπο από έναν έμπειρο συντηρητή επίπλων.

Στο ισόγειο του κτιρίου βρίσκετε η ρεσεψιόν όπου σας υποδέχονται με ιδιαίτερα φιλική και ζεστή διάθεση ενώ στον 1ο και τον 2ο όροφο βρίσκονται τα 5 πολυτελή δωμάτια του ξενοδοχείου.

Ελπίζουμε η φιλοξενία μας στο AELIOS να σας μείνει αξέχαστη.

Παροχές Ξενοδοχείου

  • WiFi
Ζαμπελίου 58, Χανιά

Επικοινωνία με το Ξενοδοχείο