Το «SouthBreak Jam» , ο 1ος επίσημος διαγωνισμός Breaking ( Breakdance ) στα Χανιά έρχεται για 6η συνεχόμενη χρονιά και θα είναι μεγαλύτερος από ποτέ !

Ταλαντούχοι χορευτές από 13 χώρες ( Ελλάδα, Βουλγαρία, Γαλλία, Αμερική, Αυστραλία, Ισπανία, Πολωνία, Ουκρανία, Ισραήλ, Μαρόκο, Κύπρο, Αυστρία, Σερβία) θα αναμετρηθούν σε “χορευτικές μάχες” με αποτέλεσμα ένα υπερθέαμα για το κοινό!

Είναι η μοναδική χορευτική διοργάνωση στην Κρήτη και από τις λίγες στην Ελλάδα που φιλοξενεί τόσο κόσμο από το εξωτερικό, πράγμα που συμβάλει στην αναβάθμιση της πόλης μας και στον πολιτιστικό τουρισμό.

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι κύριος παρουσιαστής της φετινής μας διοργάνωσης, θα είναι ο γνωστός rapper από την Θεσσαλονίκη, 12ος Πίθηκος!

Το «SouthBreak Jam» δίνει τη ευκαιρία στους διαγωνιζόμενους να παρουσιάσουν την δημιουργικότητα τους και να αναδείξουν τις ικανότητες τους μπροστά στους κριτές με στόχο το έπαθλο. Επίσης, δίνει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει τον συγκεκριμένο χορό, να ψυχαγωγηθεί και να εντυπωσιαστεί από το υψηλό επίπεδο του διαγωνισμού.

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Αυγούστου στο Θέατρο Μίκη Θεοδωράκη.

Θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και δώρα για όσους παρευρεθούν στην εκδήλωση.!

Σας περιμένουμε όλους !

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Η διοργάνωση:
Κατσιαδάκης Μάνος
Ψαράκη Ηλέκτρα

ΧΡΗΣΙΜΑ

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022
Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης

Ώρα έναρξης: 17.00
Γενική είσοδος : 10 €

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση:


Η εκδήλωση στο Facebook: https://www.facebook.com/events/546181320204690
Facebook : https://www.facebook.com/SouthBreakJam
Instagram : https://www.instagram.com/southbreak_jam/?hl=el
Youtube:  https://www.youtube.com/watch?v=1pah5oCl7Z4