Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων σας προσκαλεί στο εκπαιδευτικό / networking event το οποίο πραγματοποιούν η OTA Insight & η RevitUp.Direct , την Τρίτη 07/06 στο ξενοδοχείο Samaria στις 16.00.

Η ημερίδα έχει ως στόχο να παρουσιάσει τη δύναμη που έχουν τα δεδομένα στη σημερινή εποχή αλλά και στο μέλλον ώστε να βοηθούν στην επιτυχία των ξενοδοχείων.

Θα γίνει παρουσίαση / ανάλυση περιπτώσεων μελέτης και επίσης θα παρουσιαστούν στοιχεία που αφορούν την άμεση και μελλοντική ζήτηση στον προορισμό των Χανίων και της Κρήτης ευρύτερα.

Θα υπάρξει επίσης χρόνος και η ευκαιρία, τα στελέχη και οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων να συνομιλήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν καλές πρακτικές.  

Είσοδος ελεύθερη – περιλαμβάνεται coffee break – κάντε την εγγραφή σας εδώ

Σχετικά με την OTA Insight :

Η ΟΤΑ Insight είναι η κορυφαία cloud based intelligence πλατφόρμα στον τομέα της ξενοδοχίας. Προσφέρει στους ξενοδόχους και τους διευθυντές εσόδων μια σουίτα εργαλείων που τους ενδυναμώνει να λάβουν εξυπνότερες αποφάσεις τιμολογιακής πολιτικής και διανομής κάθε μέρα.

Ξεκίνησε το 2012 με αποστολή να βοηθήσει τα ξενοδοχεία να οπτικοποιήσουν και να εκμεταλλευτούν τα δεδομένα. Η OTA Insight προσφέρει με τον πιο περιεκτικό τρόπο ολοκληρωμένες, φιλικές προς τον χρήστη τεχνολογικές λύσεις που βοηθούν στη διαμόρφωση τιμολογιακής πολιτικής και διανομής των δωματίων τους.

Μετά από χρόνια διαρκούς εξέλιξης και βελτίωσης, Η ΟΤΑ Insight εξοπλίζει τους ξενοδόχους και τους διευθυντές εσόδων με ιστορικά, παροντικά και μελλοντικά δεδομένα βοηθώντας την λήψη αποφάσεων παρουσιάζοντας κατανοητά και ολοκληρωμένα συμπεράσματα που προκύπτουν από σύνολα στοιχείων σε πραγματικό χρόνο.

Από το ξεκίνημα της, η ΟΤΑ Insight έχει κερδίσει πολλά βραβεία και έχει εξελιχθεί σε ηγετική δύναμη λύσεων διαχείρισης εσόδων για πάνω από 60,000 ανεξάρτητα, τοπικά ξενοδοχεία αλλά και διεθνείς αλυσίδες και εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων σε 168 χώρες, υποστηριζόμενη από 190+ ικανούς εργαζομένους.

Σχετικά με την Revitup.Direct :

Η RevitUp.direct είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που προσέφερε την ολιστική υπηρεσία που συνδυάζει Online Sales, Digital Marketing και Revenue Management, παρέχοντας παράλληλα την δυνατότητα στα ξενοδοχεία να αυξήσουν σημαντικά και τον όγκο των online πωλήσεων αλλά και της αναγνωρισιμότητας του πελάτη της (Hotel Brand Name).

Ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη που έχουν τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με την RevitUp.direct είναι ότι μία εταιρεία, μία ομάδα έχει την ευθύνη για το συνολικό αποτέλεσμα (Customer Success) και την βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας των χρημάτων (ROAS) που επενδύονται από τον ξενοδόχο στο Digital Marketing.

Οι συνεργασίες στις οποίες επενδύει η RevitUp βασίζονται στην αρχή του αμοιβαίου οφέλους και συνήθως είναι μακροχρόνιες, διότι τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία αντιλαμβάνονται και την προστιθέμενη αξία που τους προσφέρει η RevitUp.direct αλλά και πόσο δύσκολο είναι κερδίσει ένα ξενοδοχείο μερίδια στην Online αγορά χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία και το εξειδικευμένο προσωπικό που θα μπορεί να τα αξιοποιήσει.